Арт студио ABSINTHE дава възможност да закупуване на подаръчен ваучер, чрез който да зарадваш по един по-нестандартен начин своите любими хора, приятели или роднини.

 

Ваучерът може да бъде за издаден за сума по твой избор. Минималната стойност е 30 лв. Картата дава възможност и за доплащане в случаите, в които сумата заложена в нея е по-малка от желаната заявка, като се заплаща само разликата.

Ваучерът може да се използва повече от веднъж до изчерпване на сумата или до изтичане на активността на му.

Ваучерът трябва да бъде използван в срок от 6 месеца след неговото закупуване.

Ваучерът позволява да се закупува повече от едно място за дадено събитие, както и да се закупуват места за различни събития. Важно е само сумата в него да е достатъчна. В случай, че сумата на ваучера е по-малка, може да се доплати разликата.

Ваучерът може да се заплати онлайн или на място в студиото. За да поръчаш ваучер за подарък, попълни формата по-долу или се свържи с нас.

Можем да предоставим ваучерите както по email, така и в хубав подаръчен плик (на място при нас или с куриер). Избери как искаш да го получиш и отбележи във формата за закупуване на ваучера.

За всички събития е необходимо да бъде запазено място предварително. Ако дойдеш на място в студиото без предварително запазено място, можем да приемем ваучера само при условие, че имаме свободни места. Свържи се с нас или си резервирай място през сайта като въведеш кода на ваучера при регистрацията, за да гарантираме място за теб.

КУПИ ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК


________________________________________________________________________